// // //


Hír: Figyelem! Akik még nem teljesítettét a 2 környezetvédelmi napot...teljesítsék valamely módon!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Administrator
2020 július 17 péntek - 10:43:28


Egyesületünk eddigi környezetvédelmi, karbantartási napjain részt vett felnőtt területi jegyet váltott tagjainak névsora látható a megosztott fotókon.
Egyesületünk közgyűlése által elfogadott horgászrend értelmében minden felnőtt területi jegyet váltott horgász 2X8 óra karbantartási, környezetvédelmi munkát köteles vállalni. Amennyiben erre nem kíván időt,energiát fordítani úgy ezen alkalmakat megválthatja a gazdasági vezetőnél 3000 Ft/alkalom költségen.
A halgazdálkodási terület karbantartása időráfordítást és önzetlen munkát kíván.
Örömteli, de ugyanakkor elszomorító az, hogy a megosztott jelenléti íveken szinte ugyanazok a nevek tűnnek fel alkalmanként, úgy hogy egyesületünknek 128 felnőtt területi jegyet váltott tagja van.
Elgondolkodtató az, hogy még mindig vannak olyan tagok akik a mások munkáján élősködve élvezik az elvégzett munkák eredményét ( part kaszálás, hidak karbantartása, horgásztanya karbantartása, szemétszedés, vízinövény gyérítés, törpeharcsa gyérítés stb.). Ugyanakkor a fogalom ami nem más mint a begyár becsület sem teszi őket 
legalább annyira tisztességessé hogy 3-6000 Ft.-al áldozzanak a becsület oltárán.
Nincs félig tele vagy üres pohár............... Aki tisztességesen végzi a vállalt munkáját vagy dolgozik tovább azért amire kötelezi a horgászrend vagy megelégeli és odébb áll mert nem hajlandó olyan emberek közt létezni, dolgozni akik semmibe veszik mások elvégzett munkáját.
A pohár előbb utóbb betelik.....
2X8 óra vállalt munka vagy alkalmanként 3000 Ft, ennyi a tisztesség ára....
Egyesületünk még az idei évben legalább két környezetvédelmi napot tervez.
H.ELNÖK

2k.jpg

3k.jpg

4k.jpg

5k.jpg

6k.jpg
Ezen hír származási helye: Szedres HE
( http://szedreshe.hu/news.php?extend.183 )